Hobbi

Úgy körülbelül 1 hete, legkisebb utódomnak új hobbija van. Nagyjából minimum egyszer, de ha éppen vicces kedvében van akár kétszer háromszor is összegyűjti a torkában a trutyit (behelyttesíthető takonnyal, fikusszal kinek milyen az ízlése), majd hangos hörgések közepette megpróbál megszabadulni tőle. 

Namármost ugye anya - idomár, aki immáron 16 éve nem alszik mélyen éjszakánként, már az első gurgulázó hangnál rohan a lépcsőn, de mire beér a szobába már csak csalódottan tudja konstatálni, hogy elkésett és már javában tart a takony-party tüsszögéssel (még a csillárról is a cucc lóg), köhögéssel, hatalmas krökodil könnyekkel a kölök szemében, ágyban ülve mosolyogva csodálkozik rá anyára, hogy: Jé, mit keres ez itt hajnali 4-kor? (mint barátosnők facebookon, te mi a Jó Istennek válaszolgatsz hajnali 4-kor).

Tehát, ha Ön szereti az izgalmakat, és szeretné tudni, hogyan érzi magát egy ANYA, aki éjszakákat tölt egy takonyos gyermek és az orrszívó-porszívó társaságában, köszönöm, hogy meghallgat, és ha Ön is szeretné ilyen fantasztikusan érezni magát, a következő egyszerű  használati utasítást követve simán elérheti ezt a nagyszerű állapotot ( a fontossági sorrend nagyon fontos):


 

- szakítsa, vagy vágja le a saját fejét,
- tegye be egy turmix gépbe
- szigszalaggal rögzítve, tegye helyére a darabokat (nem baj, ha egy puzzle darab máshová kerül. nem az esztétikára hegyezünk, a lényeg a  csúnya összhatás)




- tegyen a fülére egy fülhallgatót bármilyen 90-es években született zenének nem nevezném, szörnyűséges zajforrással (én erre asszociálok ilyenkor), na jó, a fenti Úr azért tudott, ok cseréljük át erre a zenét


Jó hétvégét mindenkinek !

Megjegyzések