Super-Charlie

Hát szereztél egy újabb rajongót. Mármint az író, de valami döbbenet, hogy néha mikbe nyúlok bele. Az úgy volt, hogy bementünk a FNAC-ba lófralni. Hét ez egy ilyen nap volt. Lófráltunk a Volkswagen-nél, aztán a Fnacba.
Nézegettem a mesekönyveket, teljesen szét volt csapva az összes könyvespolc, gondolom ez még a karácsonyi roham utáni kupi, és a leárazás előtti most már minek rakjunk rendet állapot.  Amúgy is hatalmas könyv (és ebben a mesekönyv is ) mániás vagyok, a könyvespolcok számomra a fétis fogalmát maximálisan kemerítik. Sok mindent elárul az emberről a könyvespolc terjedelme, és legfőképp a tartalma.
A múlt héten futottam bele a neten ebbe a listába, amiből már jó néhány könyvet meg is rendeltem a gyerekkönyvtárunkba. 
Szóval velem szemben trónolt ez a kinéztre rendkívűl figyelemreméltó nagyságú és nagyon szuperül illusztrált könyvborító. Ok, szégyenlem magam, mert hát  "never judge a book by its cover" mégis mágnesként vonzott magához, és azonnal megnyert magának, még mielőtt egyáltalán a sztorit el kezdtem volna olvasni.
Super-Charlie et le voleur de doudou
 A sztorija, hát-hát, mintha a Lackberg-Sarri szerző páros nálunk járt volna és miután jól kilesték tökéletlen életünket és hülyére röhögték magukat rajtunk, lerajzolták az életünket.  Várjatok mutatok egy pàr képet, ez sok mindent elárul, főleg a hozzánk közelállóknak.

 
Így néztünk ki éveken "nagyjából 2 éven' keresztül, amikor Emma cumiját kerestük, mert Edi merő jóindulatból és/vagy szeretetből eldugta a mósógépbe, vagy a kukába, vagy a virágcserepekbe. Jó sok időnek és idegeskedesnek kellett eltelnie, mire a FeuVert-ben megvilágosodtunk, és az autókulcs keresésére kitalált tapsra beinduló pittyegőt beszereztük, de nem a kulccsomó került rá, hanem a cumi.


Másik kedvencem, mi hatan az autóban. Mindegy hová megyünk, csak 200 méterre a szelektív szemetesig, vagy 1300 km-re Budapestig. Ez a mi kultúrált karavánunk.


És ami abszolút vitte a bulit, ez a kipurcant apa rajz. Férj már bent állt a sorban és csak ingatta eddig a képig a fejét, hogy már megint mire költöm a véres verejtékkel megkeresett pénzét, de itt már ő is hangosan röhögött. Mondtam neki, hogy annyi a különbség Drágám e között a pali között és közted, hogy nagyjából ugyanúgy veszitek föl a kipurcant apapózt, de neked szőrszálak állnak ki a gatyádból.


Szóval szerintetek megrendeltem már a másik Super Charlie könyvet az interneten?
Super-Charlie


Megjegyzések